ארגון המטבח, גם בחלקיו הפנימיים (מגירות, ארונות) מהווה הבסיס לנוחות השימוש היום יומי שלך.
אז למה כדאי לשים לב?
ניצול מקסימלי של חלוקת כל מגירה – תוך התחשבות במגוון האופציות לנוחות השימוש. שימו לב שבמגירה גבוהה יונחו אביזרים או כלים גבוהים. הימנעו מלסדר אוכל בקופסאות נגישות (כמו דגני בוקר) בשכבות, כך יהיה קל יותר להגיע אליהם. תכנון הסדר והארגון של הפריטים בארונות ובמגרות – נסו לדמיין מהלך בישול וחישבו על התנועה שלכם במרחב. קירבה של סירים, תבלינים, כפות, מגשי חיתוך ועוד… חישבו היכן יעמדו בקבוקי היין, השמן, וכלי ההגשה. חומרי פרזול איכותיים – לא מתקלפים או מחלידים עם עמידות לשנים.
קלות ניקוי.
סגירה ופתיחה נוחים – בדקו את נוחות הפתיחה/סגירה, האם היא מתאימה לכם בגובה?
האם היא מאפשרת גישה נוחה פנימה?
פטנטים חדשניים – שיכולים להקל על חיי היום יום. לדוגמא: קרש חיתוך או גיהוץ נשלף, מתקנים פנימיים נשלפים (לתבלינים למשל), חלקות פנימיות, דינמיות ועוד…